torstai 2. maaliskuuta 2017

Pullukat hikoilee ja kastuuTänään pääsimme Villen kanssa tekemään reissun jäälle näennäisesti kivassa ja lauhassa kelissä. Aamupuolella ei tuullut lainkaan, eikä satanut mitään. Päivän mittaa tuuli kuitenkin aavistuksen virisi ja toi mukanaan ankean räntäsateen. Ylös sinkoilevat vipat pitivät kuitenkin  huolen ettei päästy liiaksi kylmettymään, vaikka taivaalta tulikin märkää ja kylmää rättiä niskaan tuntien ajan.
Kala oli tänään aktiivinen, niin hauki kuin ahvenkin. Ville hoisi tänään ahventontin mallikkaasti, nostaen neljä elämänsä suurinta borrea jäälle! Kilo ei vielä mennyt rikki, vaikka lähelle päästiinkin. Keskipaino oli ahvenilla 670g,850g,850g ja 950g kaloilla kohdillaan!
Mun tehtäväksi jäi tänään klaarata haukihommat. Aamuikkunasta reikään nousi todella komea naama, jolle Ville ehti jo väläytellä jopa kerhopainoja. Naaman takaa reiästä ei sitten noussutkaan juuri ruotoa kummempaa. Kala oli 105cm ja ainoastaan 6.5kg painoinen.
Iltapäiväikkunasta nousi taas tyystin toisen mallinen 97cm 6,7kg komistus. Reissu oli kalastuksellisesti todella kiva, vaikkakaan ei muuten niinkään. Molemmat ukot lähtivätkin päivän päätteeksi jäältä eri syistä "päät kainaloissa" kodin lämpöön kuivattamaan kamojaan. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti