lauantai 7. helmikuuta 2015

Vain lunta kaikkiallaOtsikon mukaista höttöä on nyt maastossa ja jäällä enemmän kuin tarpeeksi. Puseron selus oli eilen likomärkänä, kun hauet juoksutti mua ja Villeä laitimmaisesta vavasta toiseen ääripäähän. Jään päälle oli paikoin pukannut kymmenen senttiä vettä ja loskaa, jonka päällä erittäin ärsyttävä jokatoisella askeleella pettävä kansi.
Eilinen päivä oli aika erikoinen, keli oli hyvä ja kala periaatteessa liikkui ja muka söi. Tai oikeammin haisteli ja makusteli syöttejä, tuskin koskaan on tullut kalat yhtä huonolla prosentilla ylös, mikään koukutus ei tuntunut eilen toimivan. Villellä irtosi noin minuutin väännön jälkeen raamikkaan oloinen veturi, joka puri jo yhdeksän jälkeen aamun ensimmäisenä tapahtumana. Seuraavat tilanteen päättyi vielä pikaisempiin "vapautuksiin". Pari nättiä täkyahventa pysyi sentään kiinni. Epäilen, että iso osa vippojen haamulaukojista oli eilen liian suuria makupaloja tavoittelevia raitapaitoja, tierä häntä... Epäonnisen haukireissun "Lohdutuspalkinto" 620g

Tällä ismeteautolla pääsee...


...kunnes ei enään pääsekkään. Ahkion repiminen umpisessa oli eilen vasta lämmittelyä. Jos pikkuauto jää helposti kiinni, iso offiauto jääkin oikein kunnolla jumiin.
Melkein pari tuntia otti vinssailla ja lapioida, jotta saimme Ville Patrollin selvemmille vesille. Pakko myöntää että eilinen oli elämäni raskain "pienimuotoinen" kalareissu ja niitä on ehtinyt muutamakin olla. Jos sittenkin mennään ens kerralla mun autolla ;)
Edellisellä keikalla lähivavasta napannut 3+ jotain kaveri pääsi malliksi ihmettelemään vesiahkiota. Seulaksi porattu pulkka on nyt onnistuneesti tiivistetty.
Laitetaan nyt tästä syötin hankintareissulla sattuneesta karkeasta vahinkolätystä kuva tännekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti