tiistai 27. tammikuuta 2015

Hauki avasi suunsa


Paksu kerros uutta lunta hankaloitti tänään jäällä käyskentelyä ja autolla liikkumista, mutta kun sääennuste näytti tälle päivälle jopa kirkasta keliä, niin pakkohan meidän oli mennä jäälle. Ville avasi pelin heti vapaa virittäessä iskeneellä puikkarilla. Seuraavasta vipan noususta minä kampesin kovan vääntämisen jälkeen 110cm hauen matolle, jolla painoa oli paaston jäljiltä 8,1kg. Vuoden ensimmäinen suurhauki oli tosiasia!
Seuraava ison kalan katkera tilanne tuli sekin minulle. Huolimattomasti liian löyhälle säädetty kelajarru haspelissa edesauttoi mörön irtoamista kymmenen sekunnin köydenvedon päätteeksi. Jännä tunne kun lyhyessä ajassa saa ison kalan ja karkuuttaa toisen, ei oikein tiedä pitäisikö olla tyytyväinen vai jopa vähän pettynyt?
Päiväsyönnillä minun vapaan tälläsi vielä yksi hieman karkeampi todella kauniisti pilkutettu 4,7kg otus ja Villelle yksi puikkarista seuraavan kokoinen kala. Iltapäivän puolella syönti hiipui totaalisesti, tosin ne hämärän potentiaaliset hetket jätettiin tänään kokonaan käyttämättä. Kuolleet vähintään kerran pakastetut särjet kelpasivat tänään hyvin isommille fisuille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti