keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Purtavaa isompaan nälkään...


Joulun jälkeen haukiperhonsitojan kannattaa kulkea tavarataloissa silmät auki. Eilen tyhjeni eräskin piikki lameista, joita myytiin nyt  -75% alella 50senttiä nippu. Tähän hintaan raaskii sitoa suurempiakin sidoksia, joihin ainakin toivon mukaan osuu vähemmän puikkareita ja enemmän metrisiä. Lisäksi sidoin näihin hienompaa joulukuusikimalletta, jota myytiin aikanaan pussitavarana joulun jälkeen törkeän halvalla. Sävytin jättisidoksia vielä "oikeilla" kalliimmilla materiaaleilla

.
4 kommenttia:

 1. Mistäs löysit tuota sinistä? Varmoja ottipelejä oot sitonu! :)

  VastaaPoista
 2. No eihän sitä mistään löytynyt, taitaa olla tuo sininen ja purppuransävyt ehtaa Hedronia tai Eumeriä, mutta pääasiallisesti nämä perhot ovat kahta erillaista kuusilametta. Niillä tehtiin kokoa näihin ja sävyttettiin kalliimmalla matskulla.

  VastaaPoista
 3. Ainakin tollasta purppuraa löytyy kahta eri väriä clas ohlosinlta 50g paketeissa alle puoleentoista euroon ja pussissa on todella paljon tavaraa. Toi sininen on niin pirun hyvän näköstä, niin ajattelin jos olis jostain perhonsidonnan erikoisliikkeestä löytyny (esim. halpahalli, citymarket, sinelli tai vastaava :DD)

  VastaaPoista
 4. Jep, kaveri kävikin hamstraamassa mullekki clas olsonilta noita alennuksesta =) Tuo sininen taitaa olla ihan prismasta eumerin pussista, hyvä sininen on ja sininen angelhair päällimmäisenä
  nostaa hienousastetta hieman lisää.
  Ps. noiden leveiden tinselikimppujen jälkeen näissä on aika tuhdisti hopeaa hieman jäyköhköä ohutta joulukuusi lametta joka tuo sidoksiin ilmavuutta, vähän kuin bucktail.

  -Jari

  VastaaPoista