lauantai 28. syyskuuta 2013

Vesi kiehuu kalaa



Syksyllä on mahdollista iskea melkoisiin hotspotteihin, kun särkien massaparvet tankkaa pintakalvosta jotain "olematonta" ravintoa. Pinnalle syöksyvät pikkukalaparvet ovat varma merkki siitä, että isompaa petokalaa on paikalla. Viimeisimmällä reissulla onnistuin saamaan särkien seasta 990g reilu 42cm ahvenen ja kuvien perusteella jo toiseen kertaan saman seiskan hauen. Silloin kannattaa takoa kun rauta on kuumaa ja nyt se on. Jahtihommat saavat vielä hetken odottaa. Tähän tahtiin kun nousee isoa kalaa ei olisi ollenkaan mahdotonta, etteikö seasta nousisi vielä se todellinen mörönkölli.


C&R toimii!



Hyvä tapa punnita iso vapautettava ahven.

Heitin kylmän kiven särkiparveen.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti